Skip to main content

Campanyes
de l'associació

Jornada de sant jordi al barri

LA UNIÓ DE COMERCIANTS SOM SANT ANTONI ORGANITZA PER SEGON ANY UNA JORNADA DE SANT JORDI AL BARRI. SERÀ A JARDINETS DE L’ALGUER / AVINGUDA MISTRAL, AMB PARTICIPACIÓ DE LLIBRERIES DEL BARRI I FLORISTERIES PROFESSIONALS. ELS DIES 22 I 23 D’ABRIL DE 10H A 21H.

CAMPANYA RASCA, GUANYA I CORRE

Aquest Nadal posem en marxa una campanya molt especial  entre SOM Sant Antoni i Encants de Sant Antoni. Comprant als establiments associats d'ambdues associacions podeu aconseguir la targeta Rasca i Guanya!

Suca i Balla

Suca i balla! Arriba la segona edició de la fira del pa amb tomàquet a Barcelona, al barri de Sant Antoni! 

Som sant antoni festival 2023

OM Festival celebra la seva segona edició els dies 13 i 14 de maig a l’Avinguda Mistral. Un festival gratuït i a l’aire lliure amb 60 estands de comerços, fira gastronòmica, mostra de cerveses artesanes, concerts, DJS, passarel·la de moda dels Encants i activitats per a tota la família.

Viu la Diada de Sant Jordi a Sant Antoni!

La Unió de Comerciants SOM Sant Antoni organitza aquest any per primera vegada una jornada de Sant Jordi al barri. Serà a Jardinets de l’Alguer / Avinguda Mistral, amb participació de llibreries del barri i floristeries professionals. Els dies 22 i 23 d’abril de 10h a 20h.

Sant Antoni Cuida’t… La Setmana de la Salut al barri

Primera fira del pa amb tomàquet a Barcelona

El dissabte 22 d’octubre el barri de Sant Antoni acollirà la primera fira del pa amb tomàquet a Barcelona. Seran deu hores ininterrompudes a on es podran descobrir i tastar productes que combinen i tenen relació amb la recepta estrella de la nostra gastronomia, el pa amb tomàquet.

Recollida de material humanitari per Ucraïna

SOM Sant Antoni organitza una recollida de material humanitari per enviar a Ucraïna a través de l’ambaixada ucraïnesa. Una desena de botigues del barri s’encarreguen de rebre medicaments, alimentació infantil, llaunes de conserves i roba tèrmica, que es distribuirà als refugiats i damnificats per la invasió russa a Ucraïna

Festa Major 2021

Som Sant Antoni participa a la programació de la Festa Major de Sant Antoni 2021, aquest any es celebra del 2 a l’11 de juliol.

Nit oberta del comerç de Sant Antoni, divendres 2 i 9 de juliol de 20h a 22h amb sorpresa alimentària